banner

PORTFOLIO

De ABC-Fabriek heeft vooral semioverheidsorganisaties als opdrachtgevers met name binnen de sectoren gezondheidszorg, welzijn en onderwijs.

Opdrachtgevers:

Voorbeelden  
bol.com Interviews met schrijvers voor het Lees Magazine van bol.com.
zorgkiezer Dagelijkse blogs voor vergelijkingssite ZorgKiezer.nl over alles wat met zorg en zorgverzekeringen te maken heeft gedurende de overstapweken in november en december.
1 Vernieuwde website van De Nederlandse Onderzoekschool voor Astronomie (NOVA). De ABC-Fabriek schreef de teksten over de observatoria en de instrumenten waarmee astronomen het heelal bestuderen.
Drugsinfo

Drugsinfo.nl is speciaal bedoeld voor jongeren en voor ouders van kinderen die met drugs experimenteren. De ABC-Fabriek verzorgde de eindredactie van deze site waarop zeer veel informatie staat over drugs.

Indigo

www.indigo.nl Website met preventieproducten voor mensen met lichte psychische klachten. De ABC-Fabriek schreef de teksten voor de cursussen in opdracht van Altrecht Geestelijke Gezondheidszorg. Deze teksten zijn ook gebruikt voor brochures.

Trimbos

Trimbos.nl biedt veel informatie over psychische stoornissen en verslaving, zowel voor algemeen publiek als voor professionals in de zorg. De ABC-Fabriek verzorgde de webredactie voor delen van deze zeer uitgebreide kennissite van het Trimbos-instituut.

Kopstoring www.kopstoring.nl Website voor kinderen van ouders met psychische problemen (KOPP) met informatie, ervaringsverhalen, een forum en een e-mailservice. De ABC-Fabriek herschreef de teksten van deze site.

 

© De ABC-Fabriek, Utrecht sinds 1999